Onze vereniging

D.S.M. (Dans Show & Majorette) Star Light Elsloo is een vereniging die in 1983 is opgericht door Louis Walraven. Star Light is begonnen met alleen majorette en later is er een drumband bijgekomen. De vereniging is al die jaren succesvol geweest op het gebied van concoursen. Ook de drumband heeft al die jaren prijzen behaald. Helaas heeft het bestuur medio 2007 moeten besluiten, wegens gebrek aan leden om de drumband op te heffen.

Onze majorettegroep is onderverdeeld in verschillende groepen:
E team:
In deze groep zul je de basis leren. Om door te kunnen stromen naar de volgende groep zul je
bepaalde stickoefeningen en technieken moeten beheersen.
Instructrice: Fabiënne Nijssen & Claudia Hermans
C en B team:
Team C en Team B trainen samen. In deze training worden de moeilijkere techieken geleerd. Ook de moeilijkere stick oefeningen worden in deze groep geleerd. Deze groep neemt deel aan concoursen/wedstrijden in duo's, solisten en trio's.
Instructrice: Fabiënne Nijssen & Claudia Hermans
A team:
Dit is de meest gevorderde groep. Voor in deze groep te trainen moet je minstens 16 jaar zijn.

 
Trainingen:
Alle groepen trainen op woensdagavond in de sporthal aan de Mgr D’arbergstraat 20 te Elsloo.
 
Interesse?
Ben jij 4 jaar of ouder, hou je van dansen en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan vrijblijvend op woensdagavond vanaf 18.00u een kijkje nemen op de trainingsavond in de gymzaal aan de Mgr D’arbergstraat 20 te Elsloo. De eerste 4 weken train je gratis mee! Wil je meer informatie, neem dan contact op met een van de bestuursleden.