Onze vereniging

D.S.M. (Dans Show & Majorette) Star Light Elsloo is een vereniging die 8 oktober 1983 is opgericht. Star Light is begonnen met alleen majorette en later is er een drumband bijgekomen. De vereniging is al die jaren succesvol geweest op het gebied van concoursen. Ook de drumband heeft al die jaren prijzen behaald. Helaas heeft het bestuur medio 2007 moeten besluiten, wegens gebrek aan leden, om de drumband op te heffen.

 
Trainingen
Alle groepen trainen op woensdagavond, het D en D+ team traint in de sporthal aan de Mgr D’arbergstraat 20 te Elsloo, het C en B team traint in de sporthal aan de Joannes Riviusstraat 2 te Elsloo. Op maandag worden de wedstrijdshows getraind in de Joannes Riviusstraat 2 te Elsloo. zie agenda.
 
Interesse?
Ben jij 5 jaar of ouder, vindt je dansen leuk en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan vrijblijvend op woensdagavond vanaf 18.00 u een kijkje nemen op de trainingsavond in de gymzaal aan de Mgr D’arbergstraat 20 te Elsloo. De eerste 4 weken train je gratis mee! Wil je meer informatie, neem dan contact op met een van de bestuursleden.

 zie hier onze Privacy policy